Değerli Takipçilerimiz,

Ortaokul 5., 6., 7. ve 8. sınıf düzeylerindeki öğrencilerimiz için “Kod Blokları ile 3 Boyutlu Modelleme” konulu çevrim içi bir etkinlik düzenledik. Haftalık ve ücretsiz olarak tekrar edecek etkinliğimiz, yaklaşık 1 saat süren etkileşimli bir sınıf dışı öğrenme ortamı sunmaktadır. Öğrencilerin kod bloklarını kullanarak 3 boyutlu model tasarımı yapmalarını sağlayarak hem aritmetik, sistematik ve algoritmik düşünme becerilerini hem de 3 boyutlu düşünme becerilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilecek etkinliğimize başvuru yapmak için, öğrencinin velisi/öğretmeni/temsilcisi tarafından başvuru formunun (https://tbm.metu.edu.tr/cevrim-ici-etkinlik-basvuru/ ) doldurulması gerekmektedir. Etkinlik için oturum kontenjanı 20 kişi olarak belirlenmiş olup, başvuru sayısı 20’ye ulaşınca başvuru formu bir sonraki etkinliğe kadar kapatılacaktır. Bu yüzden, internet sitemizi takipte kalmanız önemlidir. Başvuru sırasına göre katılımcılara onay e-postası ve etkinliğin yapılacağı çevrim içi ortam bağlantı adresi (Zoom linki) gönderilecektir. Başvuru yapmadan önce Çevrim İçi Etkinlik Paketi ve Katılım Gereklilikleri Belgesinde belirtilen gerekli teknik donanıma sahip olduğunuzdan emin olmazınızı rica ediyoruz.

Etkinlik Tarihi: 23 Mart Salı Saat 15:00!